Te intrebi la ce te ajuta? Identitatea vizuala transpune povestea din spatele afacerii tale in culori, simboluri si cuvinte.
Un site structurat si atragator poate transforma o simpla vizita pe site intr-o conversatie reala intre tine si clientii tai.
Exista un punct in care creativitatea prinde culoare si forma. Designul nu transmite doar un mesaj, ci exprima ganduri, sentimente si emotii.
Prezenta pe retelele de socializare nu mai este un capriciu, ci o necesitate. „Like&Share” a devenit o forma de comunicare intre companii si clientii lor.
Campaniile de promovare in mediul online s-au diversificat in ultimul timp, Google AdWords fiind una dintre cele mai eficiente metode de publicitate.
Un continut optimizat SEO genereaza mai mult trafic pe site si are un rol semnificativ in cresterea vanzarilor.
Dintotdeauna oamenii au fost fascinati de povesti si cuvinte. Noi vom spune povestea afacerii tale prin mesaje atractive care sa vanda produsele sau serviciile companiei tale.
Serviciile TV Screen completeaza celelalte canale de promovare prin transmiterea unui mesaj dinamic de impact.
Diferenta de prezentare a unui produs prin diferitele medii se observa cel mai bine atunci cand vine vorba de fotografiile folosite.
Daca o imagine exprima 1000 de cuvinte, atunci video-urile exprima 1000 de imagini. De aceea sunt atat de eficiente in atragerea atentiei consumatorilor si influentarea comportamentului lor.
Spoturile audio folosite in deosebi pentru radio si nu numai, iar prin repetare regulata pot de asemenea influenta vizibil comportamentul consumatorilor.
O promovare pe segmente de piata este ideala pentru orice afacere. Salon TV asigura promovarea afacerii tale in saloanele de infrumusetare si spa frecventate de aproximativ 20 000 de femei.

Clientii nostri: