Suntem o agenție de publicitate happy ce își dorește creeze cât mai multe proiecte frumoase și colorate. Colegii devin familie, jobul devine o plăcere, iar ideile se transformă în frumoase proiecte! Urcă cu noi în balon dăm viață ideilor colorate!

Job oportunity – Project Manager

Dacă ești atent la detalii, organizat, comunicativ și cu poftă de viață, aplică pentru postul de Project Manager și fii alături de noi în organizarea proiectelor noastre!

Job oportunity – Junior Copywriter

Creativitatea și setea de cunoaștere sunt punctele tale forțe, iar Social Media nu are niciun secret pentru tine? Aplică pentru postul de copywriter și hai cu noi în balon creionezi lumea în cuvinte frumoase!

Job oportunity –  Junior Graphic Designer

Dacă ești creativ, pasionat de artă, ai un ochi bine format pentru micile detalii și Abode Photoshop nu reprezintă un secret pentru tine, aplică acum spentru postul de Junior Graphic Designer și hai cu noi în balon!

Job oportunity –  Programator WEB

Cunoştinţele de Java Script, HTML, CSS şi PHP nu sunt un secret pentru tine, ai atenţie la detalii şi îţi place să lucrezi într-o echipă tânără şi entuziasmată? Atunci eşti programatorul perfect pentru noi! Aplică acum pentru postul de programator!

    Nume

    Adresa e-mail

    Telefon

    Alege jobul pentru care doresti sa aplici