Suntem o agentie de publicitate happy ce isi doreste sa creeze cat mai multe proiecte frumoase si colorate. Colegii devin familie, jobul devine o placere, iar ideile se transforma in frumoase proiecte! Urca cu noi in balon sa dam viata ideilor colorate!

Job oportunity – Project Manager

Daca esti atent la detalii, organizat, comunicativ si cu pofta de viata, aplica pentru postul de Project Manager si fii alaturi de noi in organizarea proiectelor noastre!

Job oportunity – Junior Copywriter

Creativitatea si setea de cunoastere sunt punctele tale forte, iar Social Media nu are niciun secret pentru tine? Aplica pentru postul de copywriter si hai cu noi in balon sa creionezi lumea in cuvinte frumoase!

Job oportunity –  Junior Graphic Designer

Daca esti creativ, pasionat de arta, ai un ochi bine format pentru micile detalii si Abode Photoshop nu reprezinta un secret pentru tine, aplica acum spentru postul de Junior Graphic Designer si hai cu noi in balon!

Job oportunity –  Programator WEB

Cunoştinţele de Java Script, HTML, CSS şi PHP nu sunt un secret pentru tine, ai atenţie la detalii şi îţi place să lucrezi într-o echipă tânără şi entuziasmată? Atunci eşti programatorul perfect pentru noi! Aplică acum pentru postul de programator!

Nume

Adresa e-mail

Telefon

Alege jobul pentru care doresti sa aplici