Cine suntem?

Suntem nouă magnifici, fiecare priceput la câte ceva cât zece. Primul este Bogdan. El ne-a adunat, numai el știe cum și de unde, și se asigură că nu aruncăm cu monitoare unii în alții prin birou. Al doilea este Nicoleta. Ea are grijă să nu uităm ce avem de făcut, ne traduce pe limba noastră ce doresc clienții de la noi, se asigură că fiecare are treabă și că o duce la bun sfârșit. Să mai spună cineva că e ușor să fii manager…

Și apropo de manageri, o mențiune specială merită Carmen. Ea este Arbitrul Suprem. Datorită ei, noi înțelegem clienții și ei ne înțeleg pe noi. Ea are grijă să fim o echipă (n-avem de ales).

Mircea este Designer. Cu D mare. E în stare să înțeleagă și cea mai ciudată idee și să o pună în Photoshop ca nimeni altul. Știe toate fonturile care s-au inventat de la Gutenberg încoace. De fapt, bârfește lumea prin birou că el chiar ar fi fost Gutenberg într-o viață anterioară.

Alături de el stă Răzvan, omul la care vii când ai nevoie de ceva grafic REPEDE. Legenda spune că a dat foc la trei mouse-uri numai săptămâna asta, de repede ce lucrează. Cert este că face treabă foarte bună și din cauza asta s-a pricopsit cu singurul iMac din birou.

Dacă tot suntem la departamentul de calculatoriști, avem și doi programatori web fără de care locul acesta ar fi de toată plictiseala. Cristi și Igor vin la pachet. Unde nu-i merge unuia, repară celălalt și invers. Ce site-uri ies din mâinile lor… Dacă ar afla lumea din Sillicone Valley despre ei, ar fi în stare să ni-i răpească și să-i sechestreze.

În sfârșit, să trecem la creierele operațiunii: Nico și Andrei. Plus și minus. Sunt atât de opuși, că stau fix pe diagonală în birou. Ea pune umărul la treabă, în timp ce el… creează. Ea este o domnișoară, el este un viking. Ea știe social media mai ceva ca Zucc, el scrie mai abitir ca Hemingway. Ea construiește campanii coerente și organizate, el le dă peste cap și dă nume deștepte brand-urilor, pentru că-i place să impresioneze tipe arătându-le ce-a mai botezat el prin oraș. Nu vor să recunoască, dar se completează foarte bine.

Ce facem?

Publicitate genială, asta facem. Cu o echipă atât de zdravănă, nimic nu este imposibil. Concepem, scriem, desenăm, programăm și aducem faimă clienților noștri; le asigurăm locul în cărțile de istorie; le batem numele în piatră… înțelegeți ideea.

Concepem și punem în aplicare campanii pe Facebook, țintind exact publicul pe care ți-l dorești. Împânzim mediul online cu bannere ad-words care iau ochii oricui.

Creăm identități care pot scoate afacerile din cartier și le pot duce direct pe Wall Street. Brand-urile sunt specialitatea noastră și ne pricepem la a le construi într-o manieră solidă, care să reziste în timp.

agentie de publicitate iasi

Cine Suntem?

De la conturarea unui brand puternic pe piață, realizarea unor campanii memorabile și până la punerea la punct a noului tău website, totul stă sub bagheta magică a creativilor #happy.

În 2014, ne-am luat lumea-n cap și am pornit pe drumul publicității. Aveam experiență în vânzări, aveam clienți care și doreau zi de zi altceva, dar mai presus, noi ne doream mai mult. Și nu ne-a fost niciodată frică de necunoscut; am îndrăznit, am muncit mult, am creat, ne-am minunat, am suferit și ne-am bucurat de micile reușite de parcă am fi câștigat la Cannes. Am fost uniți, dar atât de diferiți.

Echipa Happy Media a evoluat și s-a schimbat odată cu agenția în sine, atât individual, cât și ca grup. Dintr-un birou la demisol și cu o grădină superbă, ne-am adunat într-un birou cu două balcoane și bucătărie-cafenea, inspirată de Vama Veche. Ba chiar ne-am deschis birou la București și am adăugat în portofoliu clienți de peste tot din țară.

De la o mână de oameni, la o întreagă echipă. Unii au stat mai mult, alții care au plecat și au revenit. Pentru unii a fost o oprire, pentru alții un balon care își continua ascensiunea sau coboară și urcă înapoi. În orice caz, am învățat unii de la alții. Am învățat să ne cunoaștem mai bine și fiecare experiență ne-a reamintit ce este Happy Media.

Dincolo de definiții și servicii, Happy Media este însăși o stare de spirit. Avem un stil aparte, credem cu adevărat în spiritul happy și în lucrurile făcute cu suflet. Îndrăznim să ne depășim limitele și credem că niciun proiect nu este prea mare sau prea ușor.

Suntem: Designeri. Aventurieri. Scriitori de conținut. Îndrăzneți. Strategi. Curajoși. Parteneri. Entuziaști.

Suntem nonconformiști asemenea unui vamaiot, însetați de cunoaștere asemenea unui copil și dornici să ne continuăm misiunea de a oferi „Publicitate cu final fericit”. Iar cea mai bună parte e că nu ne vom opri niciodată.