Cine nu are prezenta online sa-si faca

SOCIAL MEDIA

Social media

Prezența companiilor pe rețelele de socializare crește tot mai mult de la an la an, promovarea în Social Media fiind una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge mai aproape de clienții tăi.

O întreagă echipă de designeri, copywriteri și specialiști în SM lucrează împreună pentru a te ajuta să îți crești business-ul în online, alegând instrumentele potrivite și o strategie de comunicare care să se alinieze planului tău de marketing.

Fii cunoscut în online

Îți facem cunoscută afacerea pe rețelele sociale prin conținut de calitate, interesant și interactiv atât pentru crearea unei comunităţi de fani mereu activă, cât şi pentru atragerea de noi followeri.

Atrage mai mulți clienți

64% dintre consumatori au luat o decizie de cumpărare pe baza conținutului din Social Media. Te ajutăm să ajungi direct la publicul țintă prin campanii specifice obiectivelor pe care vrei să le atingi.

Salvează timp

Campanii, idei de promovare, strategii, conținut mereu atractiv, zeci de ore de muncă. Plus, algoritmi și indicatori pe care trebuie să îi urmărești constant. Planificăm, creăm și postăm pentru afacerea ta!

Strategii de comunicare

 • Analiză de brand
 • Identificare reţelelor de socializare potrivite afacerii tale (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc.)
 • Identificare reţelelor de socializare potrivite afacerii tale (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc.)
 • Crearea unui calendar editorial: tipuri de conținut, idei de promovare, intervalul și frecvența postărilor

Conținut vizual interesant și texte atractive

 • Crearea de texte şi conţinut vizual pentru o promovare de impact a serviciilor/produselor tale
 • Identificarea unor tipuri de conţinut vizual care să evidenţieze elementele specifice brandului: video-uri, GIF-uri şi grafică personalizată
 • Identificare reţelelor de socializare potrivite afacerii tale (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc.)
 • Research de calitate și idei noi pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din Social Media

Facebook Ads

 • Analiza produselor/serviciilor și a audienței
 • Stabilirea obiectivelor și a tipurile de campanii
  Strategia de abordare a campaniei (concept, implementare, monitorizare)

 • Crearea unei planificări a bugetului pentru optimizarea rezultatelor
 • Setup: headline-uri, texte și imagini creative pentru rată de conversie cât mai bună, setarea audienței în funcție de analiza inițială, inclusiv audiența de remarketing.

GOOGLE ADWORDS

Clienți noi? Conversii? Atinge-ți obiectivele și promovează-ți produsele și serviciile pe Google Adwords.

Experienta în domeniu

Avem o echipă de specialiști PPC (Pay per Click) cu experiență, zeci de campanii de succes, clienți mici și mari, din domenii diferite: medical, horeca, modă, organizare de evenimente.

Solutii pentru fiecare afacere

Îți analizăm business-ul și publicul țintă și îți oferim soluții personalizate pentru atingerea obiectivelor. Totul începe cu o căutare atentă a cuvintelor cheie pentru fiecare campanie, analizarea concurenței și setarea parametrilor potriviți.

Rezultate răsunatoare

Ne place performanța și suntem mereu în căutarea celor mai bune rezultate. Ne dorim să creștem împreună și să facem din fiecare investiție una profitabilă pentru tine.