Afacerea ta zambeste frumos

SERVICII FOTO VIDEO

Colaborăm cu un fotograf foarte fain care când se apucă de făcut poze sau de editat video este imbatabil. Produsele tale vor arăta așa de bine, că-ți va veni să le cumperi chiar și tu. Legenda spune că Alex a reușit odată să facă o poză atât de faină în Coreea de Nord, că s-a trezit Kim cu vreo cinci milioane de turiști la poartă. Mai trebuie să mai spunem?

Fotografia de produs este foarte folositoare, pentru că poate apărea ca atare în diverse medii, dar poate fi integrată și într-un design complex care să transmită un mesaj despre tine. Clipurile video sunt ceva mai complicat de făcut și necesită mai multe resurse, însă ele sunt cea mai eficientă formă de publicitate. În spatele lor se află scenarii foarte creative, unice, care să scoată în evidență atât reclama în sine, cât și produsul. Reușita unui clip video depinde foarte mult de originalitate, dar și de calitatea filmării. Noi avem acces la aparatură profesională, dar și la tehnici avansate de editare.

SERVICII AUDIO

Nu schimba, ca vine publicitatea!

Crezi că radioul este pe moarte? Când ești la volan, ce asculți? Peste tot în mașini, autobuze, magazine, birouri, se aude radio. Peste tot se poate auzi de afacerea ta. Happy Media a adunat zeci de ore de spoturi radio difuzate în toată țara și suntem mândri de ele. În 30 de secunde poți spune enorm de multe, dacă apelezi la scriitorii profesioniști de la Happy Media. Noi știm să sintetizăm mesajul afacerii tale și să-l facem ușor de asimimlat și de ținut minte.

Care sunt avantajele unui spot radio? Deja am vorbit despre audiența enormă pe care o are radioul. În plus, este destul de avantajos din punctul de vedere al costurilor. Pentru noi, scenariile de spot radio sunt ușor de făcut. Câteva rânduri pot face diferența dintre anonimat și faimă pentru tine. În plus, gândește-te ce sentiment plăcut este când o voce care sună bine vorbește despre tine și milioane de oameni o aud.