Politica GDPR

S.C. Display Events Agency S.R.L., cu sediul în Strada Păcurari, nr. 73–75 bis, etaj 2, localitatea Iași, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1091/2013, cod unic de înregistrare RO 31879865.

Mai jos veți afla cum sunt colectate informații, care anume și cum vor fi folosite de către noi. De asemenea, veți ști să vă apărați sau să vă securizați contul. 
Această politică de confidențialitate se aplică doar pe site-ul www.happymedia.ro. Nu acoperim informațiile colectate de site-urile terțe, inclusiv cele partenere sau care au cumpărat spațiu de publicitate pe site-ul nostru.
Site-urile noastre conțin și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate.
Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea. Marketing comportamental sau remarketing site-ul www.happymedia.ro este afiliat cu Google și Facebook într-o rețea de marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor. În continuare explicăm modul de funcționare a acestor rețele de marketing online.
Atunci când ești interesat de un anumit subiect, de exemplu despre cabină foto pentru evenimente, vei vizita mai multe siteuri și mai multe pagini pe internet care discută despre aceste subiecte.
În paginile respective întotdeauna vor fi linii de cod de la Google și de la Facebook care notează faptul că ai vizitat pagina respectivă și, prin urmare, că ai un interes legat de servicii pentru nunta.

Mai mult, Google și Facebook pot să facă parte din niște rețele mai largi de marketing online și odată cu fișierele cookie proprii ele pot să trimită pe calculatorul dumneavoastră și alte fișiere cookie ale partenerilor lor din acele rețete. 
Aceste parteneriate sunt dinamice și prin urmare este imprevizibil ce alte fișiere cookie vor fi trimise la o anumită dată calendaristică și locație geografică pe calculatorul dumneavoastră.
Blocarea fișierelor cookie de marketing prin panoul de control de deasupra paginilor siteului www.happymedia.ro va conduce, conform legii, la blocarea încărcării tuturor fișierelor cookie atât originale Google și Facebook cât și a celor ale partenerilor.
Siteurile noastre respectă confidențialitatea prin design, în sensul că dacă nu accepți în mod explicit cookie-urile de marketing nimic nu va fi plasat pe computerul tău care să vă introducă vizita în bazele de date pentru marketing comportamental. Trebuie să înțelegi faptul că dacă vizita pe situl nostru nu este urmărită dar intri ulterior pe un alt site care fie nu respectă legea GDPR fie te convinge să accepți cookie-urile de marketing, tot vei ajunge în acea bază de date de interese specifice.
Ulterior Google și Facebook vând aceste informații (anonim) agenților de publicitate care pot să afișeze reclame bazate pe interesul dumneavoastră, în exemplul nostru despre servicii pentru organizarea nunții. Dacă dorești să întrerupi afișarea de reclame personalizate după ce anterior le-ai acceptat va trebui să elimini periodic din calculatorul tău fișierele cookie (o variantă brutală dar eficientă) sau să optezi pentru eliminarea din bazele respective de date de la Google sau Facebook, caz în care ele îți rețin identitatea dar vor șterge informațiile cu privire la preferințe (aceste detalii sunt declarate de respectivele companii, nu sunt garantate de noi).

  1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:
  2. a) Când vă creați un cont de utilizator ne transmiteți: adresă de e-mail, numele și prenumele. În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografii, număr telefon, adresă email, adresă, etc.;
    b) Când accesați formularul de contact ne furnizați informații precum: numele și prenumele, adresă de e-mail, telefon;
    c) Când vă înscrieți la newslatter ne furnizați informații precum: numele și prenumele, adresă de e-mail, telefon. Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

    Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos. Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârstă de 16 ani.

  3. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
a) Comunicare Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă trimite comunicări prin e-mail, sms sau telefon. Dacă v-ați înscris pentru unele dintre newsletterele noastre, vă vom trimite aceste informări pe adresa de mail comunicată. Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Vă puteți retrage abonarea de la newsletter oricând doriți.
b) Conturile de utilizator Site-ul nostru se dorește o comunitate. Din acest motiv vă recomandăm să vă creați un profil de utilizator pe site și să participați la discuții. Important este să vă implicați și să raportați corect comentariile abuzive.
c) Abonamente În scopul furnizării serviciilor și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care abonații sunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă.
d) Concursuri În legătură cu participarea dumneavoastră la diferitele concursuri organizate prin intermediul website-urilor noastre, vă putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, în scopul selecționării câștigătorilor, alocării premiilor și centralizării de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum și al comunicării cu dumneavoastră și alte persoane în legătură cu cele de mai sus. Această prelucrare se bazează pe interesul legitim al S.C. Display Agency S.R.L.. sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere la un astfel de concurs) ori pe consimțământ, în cazul datelor cu caracter sensibil.
În aceleași condiții cu cele arătate, în funcție de caracterul sau natura unui anumit concurs, putem, de asemenea, să publicăm fotografiile, înregistrările video, înregistrările audio sau înregistrările audiovizuale cu dumneavoastră. În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresă de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

  1. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma noastră. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

  1. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
partenerilor noștri; furnizorilor de servicii de marketing; altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare a serviciilor noastre. În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim putem, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

  1. Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competențe sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Puteți să ne cereți:
să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs.
Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora. Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se bază pe consimțământ);
dați curs unui drept legal de a vă opune;
acestea au fost prelucrate ilegal;
Durata de răspuns:
Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 20 zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum 30 zile. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 30 zile.
S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul General Gheorghe Magheru numărul 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.