Web
Analytics
Portfolio Archive ⋆ Happy Media | Agenție de publicitate Iași

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Portfolio

/Portfolio/

Moldova Center

, , ,

Moldova Center

Moldova Center Iași a optat pentru un look nou, transformându-se într-un Business Center cu dotări ultra-moderne ecologice. Publicul țintă al brandului Moldova Center vizează companii medii, mari și multinaționale.

Moldova Center Iași avea nevoie de o „voce” și o personalitate puternică pentru a atrage clienți din publicul țintă vizat, mai ales în contextul perioadei de tranziție de la Moldova Mall la Moldova Center.

De la campanii de comunicare ce vizează sărbători sau evenimente de interes public, până la campanii de comunicare a lansării noului site prin flyere, bannere, steaguri, afișe, stickere, machete, urne sau colaje uși, poze profesionale, spoturi video și mesaje audio, toate creatiile și-au adus aportul la promovarea serviciilor centrului de afaceri.

Anul

2013 - Prezent

CLIENT

Moldova Center

WEBSITE

www.moldovacenter.ro

SERVICII

Web Design, SEO, Digital marketing, Grafica publicitara, Organizari evenimente

Grafica publicitara

Web design

Kärcher

,

Kaercher

Unul de clienții de care suntem cel mai mândri este Karcher, liderul mondial în echipamente de curățare. Colaborarea noastră cu Kaercher a pornit cu dreptul, de la organizarea evenimentului de deschidere a reprezentanței Kaercher Center Iași. Promovarea acestuia s-a făcut intens, prin mass media (ziare, radio), dar și prin bannere și panouri stradale. Toate materialele au fost concepute de noi: advertoriale, spoturi radio, bannere. În paralel, am participat la organizarea evenimentului în sine, concepând și distribuind invitații. Evenimentul a reușit să adune o audiență numeroasă, care a inclus și oficialități locale.

Întrucât clientul a fost mulțumit de serviciile pe care le-am prestat, a decis să apeleze la noi și pentru alte campanii publicitare. De Crăciun, am conceput de la zero o campanie îndrăzneață. Ea a presupus expedierea a 15.000 de scrisori în numele lui Moș Crăciun, în trei orașe: Iași, Cluj și București. Aceste scrisori purtau serii unice, iar unele dintre ele aduceau posesorului un premiu constând dintr-un aspirator Kaercher. Campania a avut un real succes, aducând clienți în magazinele Kaercher din orașele vizate de campanie. Cu ocazia Paștilor, am repetat această campanie, adăugând și Bacăul pe lista orașelor vizate și suplimentând numărul de scrisori până la 20.000.

În afara acestor campanii de mare amploare, Kaercher ne-a solicitat o serie de spoturi radio, pe care le-am creat pentru a aduce potențiali clienți în magazine. Aceste colaborări au întărit relația dintre Happy Media și Kaercher, construind o prietenie și o încredere care cu siguranță că vor dura. În plus, noi am învățat foarte multe despre campaniile mari, la nivel național.

Anul

2016 - Prezent

CLIENT

Kaercher

WEBSITE

https://www.kaercher.com/ro/

SERVICII

Organizari evenimente, Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

Organizari evenimente

Grafica publicitara

Magia Baloanelor

, , ,

Magia Baloanelor

După cum îi spune și numele, acest festival este despre baloane și despre farmecul și frumusețea lor. Inspirat din manifestări similare din străinătate, festivalul Magia Baloanelor aduce piloți din toată Europa, dornici să își arate măiestria și să-i facă pe oameni să se îndrăgostească de arta plutitului prin văzduh în baloane cu aer cald. Ajuns la a doua ediție, festivalul a adunat un public enorm, iar noi ne bucurăm că am reușit să contribuim la succesul pe care l-a avut.

Pentru a promova Magia Baloanelor, ne-am folosit de toate căile online: site-ul festivalului, pagină de Facebook și Google AdWords. Am lucrat în strânsă colaborare cu organizatorii evenimentului, pentru a putea să-i facem o imagine cât mai clară și cât mai bună în fața publicului. Happy Media a fost prezentă la fața locului pe toată durata desfășurării festivalului, transmițând imagini live și îndemnând oamenii să se alăture distracției.

Anul

2016 - Prezent

CLIENT

Magia Baloanelor

WEBSITE

www.magiabaloanelor.ro

SERVICII

Digital Marketing, Web Design, Organizari evenimente, Grafica publicitara

Elysium

, , ,

Elysium

O nouă apariție pe piața locațiilor pentru nunți este întotdeauna o provocare enormă pentru o agenție de publicitate care creează branduri. Concurența este acerbă, iar rigorile sunt foarte stricte în acest domeniu. Analiza a început cu amplasamentul celui mai mare cort de nunți din Moldova. Fiind în mijlocul naturii, am ales să construim o imagine paradisiacă, de liniște și de libertate. În timp ce logo-ul face trimitere la verdele care înconjoară locația, numele ”Elysium” este preluat din mitologia greco-romană, unde face referire la paradis.

Acest brand a devenit repede extrem de cunoscut, datorită calității sale, dar și datorită promovării pe care am făcut-o mai departe, prin Facebook și Google Adwords. Astăzi, Elysium este una dintre cele mai luxoase și exclusiviste locații specializate în nunți din Iași. Imaginea brandului evidențiază caracterul elegant al locației promovate, făcându-se extrem de populară în înalta societate a Iașului.

Anul

2017 - Prezent

CLIENT

Elysium

WEBSITE

www.elysium-events.ro

SERVICII

Branding, Web Design, Digital Marketing

branding

web design

facebook

google adwords

Oscar

, ,

Oscar

Oscar este un restaurant rafinat din Iași cu un public țintă foarte variat. Restaurantul poate găzdui întâlniri de afaceri, ieșiri romantice, ieșiri în familie și evenimente variate.

Cu o clientelă deja formată și fidelă și un renume vibrant în Iași, Restaurantul Oscar avea nevoie să relaționeze cu clienții săi prin canalele de social media. Am propus platforma de socializare Facebook întrucât este cea mai bună soluție pentru Social Media Marketing în România, am dezvoltat și am implementat o strategie pe termen lung pentru a menține restaurantul activ prin intermediul platformelor de socializare.

Strategia de promovare a fost elaborată în jurul ideii de a atrage clientelă în restaurant, scoțând în evidență particularitățile și punctele forte ale acestuia. Am elaborat postări grafice complexe, am creat concursuri atractive și am reușit să creștem notorietatea restaurantului printre ieșeni, construind un public țintă receptiv.

De asemenea, prin bannere de marketing și remarketing, am dus o campanie de promovare prin Google AdWords, care a avut menirea de a atrage atenția asupra brandului Oscar.

Anul

2014 - 2017

CLIENT

Oscar

WEBSITE

www.restaurant-oscar.ro

SERVICII

Digital Marketing, Web Design, Organizari evenimente, Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

Corrido

, , ,

Corrido

Acesta este unul dintre cele mai îndrăznețe probleme de branding pe care le-am întreprins. Crearea unui brand pentru un restaurant și wine-bar cu specific spaniol, primul de acest tip din Iași, nu a fost deloc ușoară. A trebuit să ne documentăm temeinic cu privire la alte localuri de acest tip din lume, pentru a ne da seama care sunt punctele tari și punctele slabe ale fiecărei idei pe care am fi putut s-o avem. Caracterul luxos al restaurantului ne-a îndemnat la o linie conservatoare, atât sub raport grafic, cât și în ceea ce privește numele. Am ales să folosim, drept logo, litera O umplută cu o formă fluidă roșie, pentru a aduce aminte de un pahar de vin.

Numele Corrido a venit după numeroase încercări, unele mai îndrăznețe, altele mai conservatoare. Acesta a fost ales și de noi și de client ca fiind cel mai bun, întrucât sonoritatea sa este masculină și rezonanța este spaniolă. El urmează reguli stricte de naming, fiind creat după multe ore de muncă, atât de cercetare, cât și de combinare și recombinare a diferitelor elemente de compunere de sorginte spaniolă.

Anul

2017 - Prezent

CLIENT

Corrido

WEBSITE

www.winederful.ro

SERVICII

Branding, Web Design, Grafica publicitara, Facebook

branding

web design

grafica publicitara

facebook

Inglot

,

inglot

Unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din Europa, Inglot a ales Happy Media pentru a promova deschiderea magazinului său din Iași. Evenimentul a trebuit să fie unul de amploare, așa că am folosit mai multe canale de comunicare și am investit multă creativitate în realizarea acestui proiect.

O atenție deosebită am acordat-o campaniei de teasing, pe care am desfășurat-o prin spoturi audio și video difuzate atât indoor, cât și outdoor. Structura și ideea campaniei au fost îndrăznețe și creative. Am ales să facem trei spoturi, pornind de la dorința femeilor (principalul target al campaniei) de a se simți admirate. Fiecare dintre spoturi complimenta în mod direct, la persoana a doua, câte un element al figurii feminine, folosind un ton ghiduș, drăguț, dar nu lipsit de eleganță. În sfârșit, ultimul spot a revelat evenimentul, invitând publicul în locația din Palas Mall Iași.

În paralel cu această campanie radio, am promovat deschiderea magazinului Inglot în saloanele de frumusețe, prin sistemul nostru de ecrane LED amplasate în aceste stabilimente, pe ecrane uriașe situate în oraș, prin flyere al căror design l-am realizat tot noi, dar și online, prin pagina de Facebook Inglot Iași.

În urma promovării pe care am realizat-o, notorietatea brandului s-a extins în Iași, iar evenimentul a adunat publicul scontat.

Anul

2017 - Prezent

CLIENT

Inglot

WEBSITE

www.inglot.ro

SERVICII

Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

grafica publicitara

video

Din Cuibar

,

Din cuibar

Un brand de produs care nouă ne-a plăcut foarte mult, ”Din Cuibar” a fost un demers tipic în acest segment de activitate. Am interacționat foarte mult cu clientul, de la care am aflat ce vrea să transmită prin brandul său și cum se diferențiază el de concurență. Numele spune totul: ouăle ”Din Cuibar” sunt produse în condiții ecologice și naturale, iar acesta este elementul pe care antreprenorul a dorit să-l scoată în evidență. Fiind vorba despre un produs premium, accentuarea principalei caracteristici care îi conferă calitatea superioară a fost prioritatea noastră principală.

Logo-ul este și el cât se poate de clar, reprezentând trei ouă într-un cuibar. El simbolizează întoarcerea la originile rurale ale producției agricole. Căutarea produselor cât mai naturale este un trend foarte puternic pe piața alimentară, așa că mesajul este retransmis pentru a treia oară prin sloganul ”pur și simplu proaspăt”. Brandul ”Din Cuibar” s-a impus repede pe piața alimentară din Iași, crescând în popularitate datorită clarității și naturii mesajului de brand.

Anul

2017 - Prezent

CLIENT

Din Cuibar

SERVICII

Branding, Grafica publicitara

Green Spa

, , ,

Green Spa

Salonul de frumusețe Green Spa colaborează cu noi încă de la înființare. Numele a fost dat de noi, pornind de la culoarea dominantă din locație. Verdele relaxant ajută clientele Green Spa să se simtă în largul lor. Logo-ul a fost creat tot de noi, pornind de la ideea de feminitate și de relaxare. Brand-ul fiind construit, a urmat faza de promovare a sa. Am creat materiale promoționale pentru evenimente (vouchere, flyere) și am construit un site care să prezinte serviciile Green Spa într-o lumină cât mai favorabilă. Site-ul este constant optimizat și updatat cu conținut relevant.

În mediul online, am creat campanii ample pe Facebook și Google AdWords, legând de ultimele landing page-uri cu roluri specifice, de la rezervări la promovarea anumitor servicii Green Spa. Pagina de Facebook, administrată de noi încă de la început, oferă conținut care detaliază și promovează serviciile salonului de frumusețe către un public targetat. Menținem o legătură foarte strânsă cu Green Spa, pentru a fi mereu la curent cu noutățile și a le putea transmite mai departe, către public, într-un mod plăcut.

Anul

2014 - Prezent

CLIENT

Green SPA

WEBSITE

www.greenspasalon.ro

SERVICII

Branding, Web Design, Digital Marketing, Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

Chef Galerie

,

Chef Galerie

Chef Galerie este un restaurant din cadrul complexului Palas renumit grație specialităților culinare, a aparaturii ultra-moderne de care dispune și a prestigiului de care se bucură bucătarul.

Restaurantul Chef Galerie a devenit popular in zona Palas, însă avea nevoie de o prezentare online care să fie accesibilă clienților și potențialilor clienți.

Soluția a fost un site de prezentare capabil să se adapteze la diferite dispozitive care să conțină poze în format mare, pentru a evidenția amplasamentul restaurantului, dar și poze profesionale ce prezintă cuptoarele și aparatura modernă de care dispune Chef Galerie, cât și preparatele delicioase.

În afara site-ului de prezentare, am administrat și pagina de Facebook Chef Galerie, intrând în directă interacțiune cu potențialii clienți, dar și preluând feedback-ul celor care au trecut pragul restaurantului. Astfel, am ajutat la constanta îmbunătățire a serviciilor Chef Galerie și a imaginii localului.

Anul

2016

CLIENT

Chef Galerie

WEBSITE

www.chefgalerie.ro

SERVICII

Web Design, Digital Marketing