iassium

Îndrăznețul proiect imobiliar Iassium Residence deține unele dintre cele mai luxoase apartamente și garsoniere de închiriat în regim hotelier din oraș, adresându-se unui segment de populație cu venituri ridicate și exigențe pe măsură. Aceeași atitudine am avut-o și noi, creând produse publicitare de cea mai înaltă calitate, știind că lucrăm pentru un public pretențios. Am pus la punct un site eficient, cu un design minimalist și funcționalități avansate, inclusiv posibilitatea de a efectua rezervări și plăți online. Conținutul a fost atent optimizat SEO, întrucât concurența în piața ospitalității este puternică.

Notorietatea Iassium am propagat-o cu mult succes și pe Facebook, unde am postat în mod constant oferte, grafică publicitară care să prezinte apartamentele Iassium, dar și puncte de atracție ale orașului, pentru a atrage cât mai mult atenția și interesul persoanelor care sunt pe cale să viziteze Iașul. Publicul țintă a fost, așadar, constituit în special din străini și din persoane din alte județe, predispuse la a călători mai ales în interes de afaceri.

O componentă foarte importantă a promovării online a fost Google AdWords. Am reușit să obținem interacțiuni la un cost redus, campania fiind una foarte eficientă și benefică pentru client.

Anul

2016 - Prezent

CLIENT

Iassium

WEBSITE

www.iassium.ro

SERVICII

Web Design, Digital Marketing

web design

digital marketing