inglot

Unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din Europa, Inglot a ales Happy Media pentru a promova deschiderea magazinului său din Iași. Evenimentul a trebuit să fie unul de amploare, așa că am folosit mai multe canale de comunicare și am investit multă creativitate în realizarea acestui proiect.

O atenție deosebită am acordat-o campaniei de teasing, pe care am desfășurat-o prin spoturi audio și video difuzate atât indoor, cât și outdoor. Structura și ideea campaniei au fost îndrăznețe și creative. Am ales să facem trei spoturi, pornind de la dorința femeilor (principalul target al campaniei) de a se simți admirate. Fiecare dintre spoturi complimenta în mod direct, la persoana a doua, câte un element al figurii feminine, folosind un ton ghiduș, drăguț, dar nu lipsit de eleganță. În sfârșit, ultimul spot a revelat evenimentul, invitând publicul în locația din Palas Mall Iași.

În paralel cu această campanie radio, am promovat deschiderea magazinului Inglot în saloanele de frumusețe, prin sistemul nostru de ecrane LED amplasate în aceste stabilimente, pe ecrane uriașe situate în oraș, prin flyere al căror design l-am realizat tot noi, dar și online, prin pagina de Facebook Inglot Iași.

În urma promovării pe care am realizat-o, notorietatea brandului s-a extins în Iași, iar evenimentul a adunat publicul scontat.

Anul

2017 - Prezent

CLIENT

Inglot

WEBSITE

www.inglot.ro

SERVICII

Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

grafica publicitara

video