Kaercher

Unul de clienții de care suntem cel mai mândri este Karcher, liderul mondial în echipamente de curățare. Colaborarea noastră cu Kaercher a pornit cu dreptul, de la organizarea evenimentului de deschidere a reprezentanței Kaercher Center Iași. Promovarea acestuia s-a făcut intens, prin mass media (ziare, radio), dar și prin bannere și panouri stradale. Toate materialele au fost concepute de noi: advertoriale, spoturi radio, bannere. În paralel, am participat la organizarea evenimentului în sine, concepând și distribuind invitații. Evenimentul a reușit să adune o audiență numeroasă, care a inclus și oficialități locale.

Întrucât clientul a fost mulțumit de serviciile pe care le-am prestat, a decis să apeleze la noi și pentru alte campanii publicitare. De Crăciun, am conceput de la zero o campanie îndrăzneață. Ea a presupus expedierea a 15.000 de scrisori în numele lui Moș Crăciun, în trei orașe: Iași, Cluj și București. Aceste scrisori purtau serii unice, iar unele dintre ele aduceau posesorului un premiu constând dintr-un aspirator Kaercher. Campania a avut un real succes, aducând clienți în magazinele Kaercher din orașele vizate de campanie. Cu ocazia Paștilor, am repetat această campanie, adăugând și Bacăul pe lista orașelor vizate și suplimentând numărul de scrisori până la 20.000.

În afara acestor campanii de mare amploare, Kaercher ne-a solicitat o serie de spoturi radio, pe care le-am creat pentru a aduce potențiali clienți în magazine. Aceste colaborări au întărit relația dintre Happy Media și Kaercher, construind o prietenie și o încredere care cu siguranță că vor dura. În plus, noi am învățat foarte multe despre campaniile mari, la nivel național.

Anul

2016 - Prezent

CLIENT

Kaercher

WEBSITE

https://www.kaercher.com/ro/

SERVICII

Organizari evenimente, Grafica publicitara, Foto, Video & Audio

Organizari evenimente

Grafica publicitara