La Jetoane

La Jetoane este un concept inovativ de spălătorie auto, a cărei principală particularitate este faptul că oferă posibilitatea clienților de a își spăla singuri mașinile, cu ajutorul echipamentelor puse la dispoziție de firmă. Un alt punct forte al afacerii este posibilitatea de a oferi tinerilor antreprenori posibilitatea de a achiziționa francize La Jetoane, pentru a-și deschide propria spălătorie. La Jetoane oferă inclusiv consultanță în afaceri și suport tehnic.

Happy Media s-a ocupat de site-ul La Jetoane, creându-i designul și conținutul. De asemenea, am realizat și un landing page legat la Google Ad-Words, menit să atragă investitorii dornici de a achiziționa francize la Jetoane. Atenta alegere a setărilor specifice de campanie a făcut ca multe persoane interesate să acceseze acel landing page și să intre în contact direct cu La Jetoane.

Pentru a promova spălătoria auto în rândurile publicului, am creat și administrat o pagină de Facebook pe care am populat-o cu grafică, text și reclame plătite și targetate. Principala direcție de comunicare a fost explicarea avantajelor unei asemenea spălătorii auto, adoptând, pe alocuri, un ton glumeț și prietenos. Presa locală a observat pagina La Jetoane și chiar a scris despre această firmă, ducând și mai departe notorietatea brandului.

Anul

2016 - 2017

CLIENT

La Jetoane

WEBSITE

www.lajetoane.ro

SERVICII

Branding, Web Design, Grafica publicitara, Digital Marketing