Muse

Un proiect care ne-a făcut o plăcere deosebită a fost Muse, un salon de frumusețe care ne-a rugat să îi creăm un nume și o identitate. Un salon de frumusețe se distinge prin abilitatea de a transforma corpul omenesc în pânză pentru variate opere de artă, țintind spre atingerea unui ideal estetic dictat de o varietate de factori oprnind de la dorințele clientului și terminând cu moda sau stilul personal al stylist-ului.

Pornind de la această idee a creației artistice, am luat în considerare necesitățile ducerii la îndeplinire a actului creator. Cea mai importantă dintre ele am considerat-o inspirația, pentru că ea declanșează dorința și avântul creativ. Frumusețea, ca operă de artă, inspiră și este inspirată în același timp. Dă naștere unor stări puternice, conferă încredere, siguranță de sine, naturalețe.

Inspirația izvorăște, conform mitologiei clasice, de la muze, acele zeițe care ocrotesc artele și artiștii. Pentru că o clientă a unui salon de frumusețe dorește a fi ea însăși o operă de artă, prezența permanentă a unei muze în acest cadru este imperativă. Așa s-a născut Muse, o identitate simplă, dar puternică în același timp, denotând delicatețe și autoritate, făcând legătura între planurile natural și divin, îngrijindu-se de reușita fiecărui act creator. Alături de cromatica blândă, prietenoasă, Muse este identitatea acelui ajutor de încredere care dispune de mijloacele necesare îndeplinirii dorințelor celor care au nevoie de el, întocmai personajelor de legendă care i-au servit drept inspirație.

Anul

2016 - 2017

CLIENT

Muse

SERVICII

Branding, Grafica publicitara