Oscar

Oscar este un restaurant rafinat din Iași cu un public țintă foarte variat. Restaurantul poate găzdui întâlniri de afaceri, ieșiri romantice, ieșiri în familie și evenimente variate.

Cu o clientelă deja formată și fidelă și un renume vibrant în Iași, Restaurantul Oscar avea nevoie să relaționeze cu clienții săi prin canalele de social media. Am propus platforma de socializare Facebook întrucât este cea mai bună soluție pentru Social Media Marketing în România, am dezvoltat și am implementat o strategie pe termen lung pentru a menține restaurantul activ prin intermediul platformelor de socializare.

Strategia de promovare a fost elaborată în jurul ideii de a atrage clientelă în restaurant, scoțând în evidență particularitățile și punctele forte ale acestuia. Am elaborat postări grafice complexe, am creat concursuri atractive și am reușit să creștem notorietatea restaurantului printre ieșeni, construind un public țintă receptiv.

De asemenea, prin bannere de marketing și remarketing, am dus o campanie de promovare prin Google AdWords, care a avut menirea de a atrage atenția asupra brandului Oscar.

Anul

2014 - 2017

CLIENT

Oscar

WEBSITE

www.restaurant-oscar.ro

SERVICII

Digital Marketing, Web Design, Organizari evenimente, Grafica publicitara, Foto, Video & Audio