Beneficiile aprecierii unei alte pagini de Facebook

Facebook a prins contur acum cativa ani in momentul in care oamenii au inceput sa foloseasca aceasta retea de socializare pentru a tine legatura. De ceva timp insa, Facebook este folosit si pentru a atrage noi clienti pentru afacerea ta. Cu ajutorul unei pagini de Facebook, este foarte usor sa iti informezi clientii de noile servicii sau de beneficiile pe care le oferi. Pentru a creste interactiunea pe pagina ta, ai nevoie de cateva trucuri ce necesita un efort minim, insa vor avea un efect major asupra paginii tale de Facebook. Vom atinge un subiect care nu este foarte dezbatut, insa iti poate aduce o interactiune majora pe pagina de Facebook: aprecierea unor alte pagini de Facebook cu ajutorul paginii tale.

De ce este bine sa apreciem alte pagini de Facebook cu ajutorul paginii noastre?

1. Vizibilitatea paginii tale va creste. In momentul in care apreciezi o alta pagina de Facebook, vei fi la current cu toate postarile pe care le publica acea pagina, postari ce sunt urmarite si de catre alti utilizatori. Daca tu apreciezi o postare a unei alte pagini, utilizatorii care urmaresc acea pagina de Facebook vor vedea aceasta actiune si vor afla despre pagina ta de Facebook. Astfel, tu poti mari numarul de utilizatori ce urmaresc pagina ta.

2. Interactiunea cu alte pagini iti va aduce noi aprecieri. In momentul in care interactionezi cu o alta pagina de Facebook, precum aprecierea unor postari, comentariile la o anumita postare sau mentionarea acelei pagini intr-o postare de a ta, tu iti faci pagina mai vizibila. Faptul ca oamenii apreciaza acea pagina de Facebook semnifica faptul ca ei sunt multumiti de serviciile pe care acea afacerea le ofera si doresc sa afle mai multe noutati. Astfel, tu poti folosi acest avantaj in favoarea ta deoarece cu ajutorul aprecierilor, comentariilor sau a mentionarilor, vei starni curiozitate si vei atrage noi utilizatori pe pagina ta deoarece vor fi convinsi ca vor gasi servicii la fel de bune.

3. Inspira-te si observa ce metoda de marketing functioneaza cel mai bine. In momentul in care apreciezi alte pagini de Facebook si esti la curent cu noutatile lor, poti afla foarte usor ce metoda de marketing este preferata de catre public sau ce tipuri de postari nu sunt apreciate de catre public. De altfel, te poti inspira si poti crea postari interesante, ce ofera informatii intr-o maniera agreata de catre public.

Banalul “Like” a capatat acum o forma mai interesanta pentru tine. Apreciaza alte pagini de Facebook cu ajutorul paginii tale si vei vedea cum propria afacere se poate bucura de succes pe aceasta retea de socializare!

Citește și alte articole

Strategia de brand: ce este și cum o faci

O afacere nu poate avea succes fără o strategie de branding puternică. O identitate de brand consecventă și unitară, de la cultură și valori la comunicare, este esențială pentru însăși supraviețuirea unui brand. Strategia de brand definește cine ești, ce faci și de ce contează ceea ce faci.

Concursurile pe Facebook, magnet pentru clienți

Secretul marketing-ului pe social media stă în interactivitate. Atâta timp cât persoanele care-ți urmăresc afacerea interacționează, într-un fel sau altul, cu tine, vei avea succes, pentru că îți vei face produsele sau serviciile cunoscute în mod direct.

Social media: încotro?

Departe de a mai fi simple locuri de adunare virtuale pentru oamenii de pretutindeni, rețelele sociale sunt, astăzi, adevărate bazaruri în care afacerile se întrec în a încerca să-și vândă, fiecare, produsele și serviciile către cât mai mulți clienți.

RO