FOCUS
ON YOUR
BRAND

În spatele unei afaceri de succes se află un branding puternic!

100+

Completed projects

10+

Years of experience

85+

Trusted partners

Portofoliu

Unirea Hotel

#rebrand

#marketing

#print

Corrido

#rebrand

#marketing

#print

Homico

#rebrand

#marketing

#print

Pergola Lux

#rebrand

#marketing

#print

Citizen

#rebrand

#marketing

#print

Top

#rebrand

#marketing

#print

Services

Corporate

Brandingul este cheia în comunicarea cu clienții, te ajută să definești și controlezi imaginea pe care compania ta o dezvoltă în lumea externă!

Product

Brandingul conturează percepția clienților asupra ta și influențează deciziile lor de cumpărare.

Services

Un branding eficient crește reputația serviciilor tale, le diferențiază față de concurenți și scoate în prim-plan avantajele acestora.

Personal Brand

Identitatea brand-ului tău personal reflectă personalitatea și valorile pe care vrei să le insufli urmăritorilor. Asigură-te că audiența ta știe de ce meriți să ieși în evidență!

Procesul creativ

Business-urile sunt în continuă dezvoltare, iar pentru a te detașa de concurență compania ta trebuie să fie unică și recognoscibilă. Conform unui studiu recent (Nielsen’s Global New Product Innovation Survey), 59% dintre clienți preferă să achiziționeze produse/servicii noi de la brand-uri familiare, iar 21% aleg firmele și companiile pe care le plac. Branding-ul este esențial în atragerea clienților, fiind primul pas în dezvoltarea afacerii.
Echipa noastră ține cont de fiecare etapă din acest proces creativ pentru ca business-ul să comunice într-un mod cât mai eficient: setarea obiectivelor și a identității brand-ului, research (analiza pieței și a potențialilor clienți), design-ul logo-ului, crearea altor elemente vizuale (cărți de vizită, bannere etc.), alegerea font-ului și a paletei cromatice. Toate aceste elemente descriptive ale afacerii sunt interdependente și complementare pentru a obține identitatea și personalitatea brand-ului.

Web

RO