Fii cineva în

Social Media!

Descoperă noi oportunități de a intra
în contact cu clienții tăi.

De ce Social Media?

Social Media este mediul în care publicitatea are un impact masiv, iar costurile promovării sunt cele mai avantajoase. Prin intermediul Social Media, produsele sau serviciile tale ajung vizibile pentru mii de potențiali clienți, cu care poți interacționa direct, răspunzându-le la întrebări prin intermediul rețelelor de socializare. Poți crea conținut creativ, atractiv, care să iasă în evidență, construindu-ți o imagine puternică de brand.

Ce îți oferim?

Concepem strategii de comunicare pentru atragerea de noi clienți și fidelizarea celor existenți

Te ajutăm să-ţi creşti business-ul în mediul online, alegând instrumentele potrivite pentru aceasta şi creând strategii eficiente. Realizăm în acest sens, o analiză de brand şi de concurenţă pentru a descrie într-un mod cât mai detaliat starea actuală a business-ului şi pentru a identifica metode de a construi o imagine solidă pentru viitorii clienţi.

Analiză de brand completă

Analiza concurenţei

Identificare reţelelor de socializare potrivite afacerii tale (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc.)

Conceperea unei strategii de comunicare şi conţinut

Crearea unui calendar editorial: tipuri de conținut, idei de promovare, intervalul și frecvența postărilor

Crearea de campanii plătite pe Facebook

Promovarea pe Facebook este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți face cunoscute serviciile sau produsele și de a-ți crește numărul vânzărilor. Te ajutăm să ajungi direct la publicul țintă prin campanii specifice obiectivelor pe care vrei să le atingi

Analiza produselor/serviciilor și audiență

Stabilirea obiectivelor și a tipurile de campanii conform obiectivelor

Strategia de abordare a campaniei (concept, implementare, monitorizare)

Crearea unei planificări a bugetului pentru optimizarea rezultatelor

Setup: headline-uri, texte și imagini creative pentru rată de conversie cât mai bună, setarea audienței în funcție de analiza inițială, inclusiv audiența de remarketing

Conținut vizual și texte originale

Stabilirea unei strategie de conţinut care să se adapteze pe specificul afacerii tale este esenţială pentru atât pentru crearea unei comunităţi de fani mereu activă, cât şi pentru atragerea de noi followeri. Venim cu un conţinut relevant şi interesant, care să corespundă obiectivelor stabilite iniţial.

Crearea de texte şi conţinut vizual pentru o promovare de impact a serviciilor/produselor tale

Identificarea unor tipuri de conţinut vizual care să evidenţieze elementele specifice brandului: video-uri, GIF-uri şi grafică personalizată

Stabilirea unui mix de conținut: conținut informativ, educațional și promoțional, storytelling

Research de calitate și idei noi pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din Social Media

Monitorizare, optimizare şi raportare

Ne asigurăm că atingem obiectivele și monitorizăm constant campaniile derulate, prin optimizarea textului și a conținutului vizual și măsurarea periodică a indicatorilor de performanță.

Monitorizarea campaniilor în derulare şi optimizarea acestora

Măsurarea ratei de îndeplinire pentru fiecare obiectiv propus, a ratei de click pentru reclamele create, a traficului pe site, costului pe click, numărul de lead-uri.

Măsurarea indicatorilor de performanţă a paginii: reacţii, menţiuni, reach.

Recomandări şi îmbunătăţiri pentru a reuşi să creştem în mod eficient business-ul tău

De ce Happy Media?

Cere o ofertă personalizată