La site-ul laudat, poti sa te duci cu click-ul

Mare parte din succesul unui site vine din design. El trebuie să fie atractiv, să țină vizitatorul interesat, dar să transmită și informațiile în mod corect și succint. Îmbinarea dintre imagine și text, dispunerea elementelor în pagină și rapiditatea cu care site-ul se încarcă pe orice dispozitiv sunt factori decisivi în fața utilizatorilor. Aceștia țin, în mare parte, de design-ul site-ului. De partea cealaltă, programarea eficientă și profesionistă face ca website-ul să ”se miște” bine.

Funcționalitatea și designul dau un tot unitar care face ca un site să fie atractiv sau nu. Aici, la Happy Media, știm cum trebuie să arate un site atractiv. Clienții noștri observă îmbunătățiri considerabile în cifra lor de afaceri, pentru că îi ajutăm să transmită rapid și atractiv informații despre produsele și serviciile lor. Mai mult decât atât, Happy Media oferă posibilitatea de a-ți vinde produsele direct online. Putem face magazine virtuale comparabile cu cele mai bune din branșă, astfel încât tu să poți fi în contact direct cu fiecare client.

În spatele creării unui site bun se află efortul tuturor departamentelor noastre. Creatorii de conținut organizează informația și o scriu într-o manieră atractivă și plăcută. Designerii dau site-ului aspectul dorit, alegând culori plăcute, așezând totul în pagină, rezolvând un adevărat puzzle ca să genereze un aspect vizual potrivit.

La final, programatorii traduc totul în linii de cod, se asigură că fiecare buton funcționează așa cum trebuie și urcă site-ul pe internet, făcându-l disponibil utilizatorilor. În urma acestui efort de echipă, rezultă un produs final care poate concura cu orice alt site din lume.