web analytics

Branding

Împreună scriem povestea afacerii tale. Analizăm business-ul, dezvoltăm strategia de branding și creăm o identitate unică și recognoscibilă.

Abordare

Ne adaptăm la nevoile tale și identificăm soluții care au ca obiectiv dezvoltarea continuă a brandului și creșterea notorietății acestuia.
Analizăm cu atenție afacerea și publicul țintă pentru a construi un plan strategic ce comunică eficient valorile business-ului tău.

Abilități

Naming, logo, brand guide, identitate vizuală, toate își găsesc locul în povestea pe care echipa noastră o scrie cu dibăcie special pentru business-ul tău și care se va alinia perfect cu strategia ta de marketing.

Experți specializați în branding

Avem o echipă experimentată și ambițioasă, specializată în UI/UX, web design, identitate de brand, iconografie, ilustrații și storytelling și pasionată de tot ce reprezintă brandingul de companie.

Începem un proiect împreună?

Portofoliu

Portofoliu

Soluții, nu doar servicii

Strategie de brand

Identitate de brand

Strategie de comunicare

Începem un proiect împreună?

Clienții Happy Media

Începem un proiect împreună?

Descoperă procesul

01. Cercetare

Procesul de cercetare implică identificarea obiectivelor, colectarea datelor relevante și analizarea acestora, dezvoltarea strategiei de branding, implementarea și monitorizarea.

Acest proces are rolul de a oferi informații valoroase cu privire la publicul țintă, concurenții și tendințele de consum, care să susțină dezvoltarea unei strategii de branding eficiente și de succes.

02. Creație

De la dezvoltarea fiecărui element-cheie al brandului și până la implementarea acestora, fiecare pas din procesul de creație este esențial pentru a ne asigura că imaginea business-ului tău corespunde valorilor  companiei și răspunde în același timp nevoilor clienților tăi.

03. Revizuire

Înțelegem că faza de revizuire este crucială pentru a ne asigura că identitatea brandului reprezintă cu exactitate valorile și misiunea companiei.

Echipa noastră  lucrează îndeaproape cu tine pentru a perfecționa elementele brandului tău până când acestea se aliniază perfect cu obiectivele afacerii tale.

04. Finalizare

Echipa noastră lucrează îndeaproape cu tine pentru a se asigura că materialele finale îndeplinesc cerințele și sunt gata pentru a fi utilizate atât pe platformele online, cât în mediul offline.

05. Implementare

Construim împreună planul de lansare a identității afacerii tale și ne asigurăm că noua identitate este aplicată în mod consecvent și corect.

Întrebări frecvente

Vom identifica punctele forte și punctele slabe ale brandului dvs. și vom sugera modalități de a-l alinia mai bine cu produsele sau serviciile dvs. și cu așteptările clienților.

Obiectivul nostru principal cu un audit de brand este de a îmbunătăți poziționarea competitivă a companiei dumneavoastră pe piață.

Odată ce vom finaliza auditul de brand, vă vom furniza un raport detaliat al constatărilor noastre și o listă de servicii de branding recomandate.

Puteți decide apoi ce acțiuni doriți să luați pentru a vă ridica marca la următorul nivel.

  • Audituri de brand
  • Strategia de poziționare a brandului
  • Logo și identitate vizuală
  • Denumiri, sloganuri
  • Mesajele și tonul brandului
  • Paleta de culori și ghidul de stil
  • Audituri site-uri și dezvoltare web
  • Planuri de marketing

În ciuda gamei noastre extinse de servicii de branding, oferim un plan unic de strategie de brand, conceput special pentru afacerea dvs.

Aceasta este o caracteristică distinctivă care ne diferențiază de alte companii de branding.

Planul de strategie de brand pe care îl creăm pentru dvs. poate fi structurat în două moduri:

 

1. Spuneți-ne ce servicii doriți. Indiferent dacă aveți nevoie doar de un nou logo sau sunteți în căutarea unei revizuiri complete a brandului, ne puteți spune exact de ce aveți nevoie și vă vom adapta serviciile la nevoile dvs., fie că aveți nevoie de o nouă strategie de campanie de marketing, design grafic, asistență pentru producția video sau consultanță în afaceri.

 

2. Lasă-ne să facem un audit al brandului pentru dumneavoastră. Vom examina branding-ul actual și vom identifica ce domenii necesită lucru, cum ar fi marketingul pe rețelele sociale sau designul web. Apoi, vom elabora un plan de branding personalizat cu acțiuni recomandate.

Puteți alege să urmați toate recomandările noastre sau să le selectați mai întâi pe cele pe care doriți să le acordați prioritate.

Formular contact

Call Now Button