Cine nu are prezenta online sa-si faca

SOCIAL MEDIA

Social media

Prezența companiilor pe rețelele de socializare crește tot mai mult de la an la an, promovarea în Social Media fiind una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge mai aproape de clienții tăi.

O întreagă echipă de designeri, copywriteri și specialiști în SM lucrează împreună pentru a te ajuta să îți crești business-ul în online, alegând instrumentele potrivite și o strategie de comunicare care să se alinieze planului tău de marketing.

Fii cunoscut în online

Îți facem cunoscută afacerea pe rețelele sociale prin conținut de calitate, interesant și interactiv atât pentru crearea unei comunităţi de fani mereu activă, cât şi pentru atragerea de noi followeri.

Atrage mai mulți clienți

64% dintre consumatori au luat o decizie de cumpărare pe baza conținutului din Social Media. Te ajutăm să ajungi direct la publicul țintă prin campanii specifice obiectivelor pe care vrei să le atingi.

Salvează timp

Campanii, idei de promovare, strategii, conținut mereu atractiv, zeci de ore de muncă. Plus, algoritmi și indicatori pe care trebuie să îi urmărești constant. Planificăm, creăm și postăm pentru afacerea ta!

Strategii de comunicare

  • Analiză de brand
  • Identificare reţelelor de socializare potrivite afacerii tale (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc.)
  • Crearea unui calendar editorial: tipuri de conținut, idei de promovare, intervalul și frecvența postărilor