web analytics

Web

Recunoaștem importanța lansării la timp a noilor produse digitale, prin urmare acordăm cea mai mare prioritate vitezei și eficienței în procesul nostru de dezvoltare.

Prezența noastră în industrie de peste un deceniu și relația noastră puternică și continuă cu clienții reflectă angajamentul nostru de a stabili așteptări realiste și de a face eforturi suplimentare pentru a le îndeplini sau depăși.

Creăm experiențe digitale memorabile

Fie că ești în căutarea unui pachet cuprinzător sau a unei soluții pentru o anumită nevoie, te putem ajuta să ajungi la cât mai mulți clienți și să crești astfel vânzările.

Ca agenție de publicitate, acordăm prioritate designului centrat pe utilizator. Punem accent pe crearea de produse digitale precum site-uri web sau aplicații, care sunt optimizate pentru modul în care utilizatorii pot, doresc sau trebuie să le folosească, mai degrabă decât să le solicite acestora să își adapteze comportamentul la produs.

Experți specializați în web

Analizăm cu atenție piața și oferim servicii personalizate și eficiente de design și dezvoltare web astfel încât site-ul tău să fie în concordanță cu valorile și imaginea brandului tău, să răspundă nevoilor clienților și obiectivelor de afaceri.

Începem un proiect împreună?

Portofoliu

Portofoliu

Începem un proiect împreună?

Clienții Happy Media

Descoperă procesul

01. Cercetare

Faza de cercetare se concentrează pe identificarea factorilor cruciali care contribuie la succesul site-ului tău.

Echipa noastră analizează tendințele industriei pentru a identifica noi oportunități și provocări potențiale. Mai mult, cercetează atent site-urile concurenților pentru a se asigura că punctele forte ale business-ului tău sunt bine evidențiate.

Credem cu tărie că faza de cercetare este un pas esențial în crearea unui site web care se aliniază cu obiectivele și care depășește așteptările.

Înțelegând piața și concurenții, îți putem adapta site-ul pentru a se potrivi publicului țintă și pentru a reflecta identitatea unică a brandului tău.

02. Planificare

Prioritizăm faza de planificare pentru a ne asigura că site-ul îndeplinește obiectivele de afaceri și rezonează cu publicul țintă. Dezvoltăm împreună un plan personalizat, care cuprinde structura, conținutul și funcționalitățile site-ului.

Echipa noastră utilizează wireframe-uri și machete pentru a reprezenta vizual designul, asigurându-se că acesta se aliniază cu identitatea brandului și că atrage publicul țintă.

03. Design

Designul fiecărui proiect realizat de echipa noastră este centrat pe utilizator și nevoile acestuia. Folosim informațiile colectate în timpul fazei de planificare pentru a crea un site web atrăgător din punct de vedere vizual și ușor de navigat, optimizat pentru toate dispozitivele.

Echipa noastră utilizează cele mai noi instrumente de design și tehnologie pentru a crea machete și prototipuri de înaltă calitate care îți permit să vizualizezi designul site-ului web înainte de dezvoltare.

Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a perfecționa designul până când acesta îți satisface așteptările și se aliniază cu obiectivele tale de afaceri.

04. Programare

Suntem specializați în servicii de dezvoltare web de înaltă calitate, axate pe funcționalitate, viteză și securitate.

Echipa noastră folosește cele mai recente limbaje și cadre de codare pentru a crea un site web care se aliniază cu specificațiile tale de design și funcționalitate.

În timpul fazei de codare, acordăm prioritate securității site-ului, vitezei și optimizării pentru toate dispozitivele.

Accentul nostru pe practici de codificare curate și eficiente garantează că site-ul tău este fiabil, ușor de întreținut și se încarcă rapid.

05. Testare

Punem accent pe calitate și tocmai de aceea faza noastră de testare este un punct extrem de important în întreg procesul de dezvoltare pentru că ne dorim să ne asigurăm că site-ul tău este fără erori, rapid și ușor de utilizat.

Echipa noastră utilizează instrumente și tehnici standard din industrie pentru a efectua teste riguroase pentru fiecare aspect al site-ului, inclusiv funcționalitatea, performanța și gradul de utilizare.

De asemenea, colectăm feedback-ul utilizatorilor pentru a-l încorpora în versiunea finală a site-ului, asigurând o experiență de utilizare fără probleme.

Pe parcursul etapei de testare, lucrăm îndeaproape cu tine pentru a ne asigura că site-ul corespunde așteptărilor și obiectivelor de afaceri.

06. Implementare

Agenția noastră știe că faza de implementare este crucială pentru succesul unui site.

Oferim actualizări regulate și efectuăm teste amănunțite pentru a ne asigura că site-ul este complet funcțional și fără erori înainte de lansare.

07. Mententață

Înțelegem că un site necesită întreținere continuă pentru a ne asigura că funcționează optim și îndeplinește obiectivele de afaceri.

Echipa noastră oferă servicii complete de mentenanță și monitorizare pentru ca site-ul să fie mereu în siguranță, actualizat și funcțional.

Întrebări frecvente

Designul responsiv este o abordare a designului web care permite să adaptezi site-ul tău web la dimensiunea ecranului și dispozitivul pe care îl folosește utilizatorul. Asta înseamnă că, indiferent de tipul dispozitivului pe care îl folosești pentru a accesa site-ul, fie că e desktop, laptop, tabletă sau smartphone, site-ul se va ajusta automat pentru a se potrivi ecranului și va afișa conținutul într-un mod optimizat.

Designul responsiv este important din mai multe motive. În primul rând, îți oferă o experiență de utilizator mai bună, deoarece poți naviga și vizualiza cu ușurință site-ul pe orice dispozitiv. În al doilea rând, poate ajuta la îmbunătățirea clasamentului site-ului tău în motoarele de căutare, deoarece acestea preferă site-urile care sunt prietenoase cu dispozitivele mobile. În cele din urmă, te poate ajuta să ajungi la un public mai larg, deoarece din ce în ce mai mulți oameni folosesc dispozitive mobile pentru a accesa internetul.

Timpul necesar pentru proiectarea și dezvoltarea unui site web variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea site-ului web, numărul de funcții și pagini și nivelul de personalizare necesar.

În general, pentru un site web simplu, putem estima că durează aproximativ 2-6 săptămâni până la finalizare. Totuși, pentru un site web mai complex, este posibil să fie necesare câteva luni pentru a-l dezvolta complet.

Da, vă putem ajuta să optimizați site-ul dvs. pentru motoarele de căutare (SEO). Serviciile noastre de SEO includ o analiză completă a site-ului, identificarea și eliminarea erorilor tehnice, cercetarea cuvintelor cheie relevante, optimizarea conținutului și a meta-tag-urilor și multe altele.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre cum vă putem ajuta să îmbunătățiți clasamentul site-ului dvs. în rezultatele căutării.

Da, vă putem oferi servicii de întreținere și asistență continuă pentru site-ul dvs.

După lansarea site-ului, vă putem oferi actualizări periodice de securitate, mentenanță tehnică, gestionarea conținutului și optimizarea performanței site-ului.

Suntem, de asemenea, disponibili pentru a vă oferi suport în cazul oricăror probleme tehnice sau întrebări legate de site-ul dvs.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de întreținere și suport.

Costul construirii unui site web poate varia considerabil în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea site-ului, platforma utilizată și nivelul de personalizare dorit.

Pentru a obține o estimare exactă a costului construirii site-ului web, cel mai bine este să ne consultați pentru a vă oferi o ofertă personalizată și specifică nevoilor și cerințelor dvs.

Da, vă putem integra site-ul web cu conturile dvs. de socializare. Putem adăuga pictograme de rețele sociale și link-uri către site-ul dvs., astfel încât vizitatorii să vă poată urmări și interacționa cu afacerea dvs. pe rețelele sociale cu ușurință.

De asemenea, putem încorpora fluxuri de rețele sociale în site-ul dvs. pentru a afișa cele mai recente postări sau tweet-uri. În plus, vă putem ajuta cu marketingul și publicitatea pe rețelele sociale pentru a vă promova site-ul web și a vă crește prezența online.

Există mai multe instrumente și metode disponibile pentru a urmări traficul site-ului și comportamentul utilizatorilor.

Unul dintre cele mai populare instrumente este Google Analytics, care furnizează informații detaliate despre performanța site-ului, inclusiv numărul de vizitatori, comportamentul acestora și sursele de trafic.

Este extrem de important să urmăriți traficul site-ului și comportamentul utilizatorilor pentru a înțelege nevoile și preferințele audienței și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul dvs.

Formular contact

Call Now Button