web analytics

Hotel Unirea

186 camere, Business și Suites. Fără excepție, fiecare cameră oferă facilități și servicii care vă vor face șederea plăcută și caldă. Nu facem compromisuri pentru calitate: de la confortul paturilor până la lenjerie, avem grijă de timpul tău de relaxare. Toate camerele oferă Wi-Fi gratuit, un birou spațios și o mulțime de prize foarte ușor de accesat.

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Perioada: 2021 – 2022

Vezi Proiectul

Hotel

Unirea

Hotelul Unirea din Iași este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din oraș și reprezintă o alegere populară printre turiștii care vizitează zona . Brandingul hotelului este centrat în jurul conceptului de elegantă și confort, oferind oaspeților o experiență deosebită în timpul sejurului lor.

Procesul de creare a brandingului pentru Hotelul Unirea din Iași a fost unul atent planificat și implementat cu grijă . În prima fază, s-a efectuat o cercetare exhaustivă a pieței și a concurenței, pentru a identifica elementele distinctive și valorile pe care hotelul dorea să le transmită.

Hotel

Unirea

Pe baza acestor informații, s-a creat un plan de branding care să transmită mesajul dorit și să creeze o identitate unică pentru hotel. 

Designul și strategia de marketing au fost concepute astfel încât să transmită eleganța, confortul și serviciile de calitate superioară oferite de Hotelul Unirea din Iași, iar aceste elemente au fost integrate în toate aspectele brandului – de la website și materialele promoționale, până la designul interior al hotelului și uniformele angajaților . 

În final, brandingul creat a ajutat Hotelul Unirea din Iași să devină o alegere populară pentru turiștii care vizitează Iașul și a consolidat poziția hotelului pe piață locală și națională.

Call Now Button