web analytics

Pergola Lux - Four seasons. One Solution

Conceptul Pergola Lux a luat naștere pornind de la dorința de a redefini eleganța din designul exterior al restaurantelor și locuințelor din România. De la dorință și până la scopul principal nu a mai fost decât un pas

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Perioada: 2021 – 2022

Vezi Proiectul:

Pergola Lux

Branding

Logo-ul se bazează pe trei elemente cheie. Elementul grafic(simbol al brandului), denumirea brandului și tagline-ul. Din unirea acestor elemente rezultă punctele definitorii ale Pergola Lux – inspirație și relaxare pentru spațiul exterior.

Elementul grafic reprezintă, pe o parte, lamele unei pergole. Pe altă parte, icon-ul poate reprezenta și o metaforă a pergolei, sub formă de evantai. Conceptul central din spatele simbolului este acela de a pune în evidență utilitatea pergolelor. Oferă o experiență răcoritoare, relaxantă și plină de eleganță în spațiile exterioare.

Pergola Lux

Voce

Comunicarea trebuie să fie călduroasă, prietenoasă, menită să creeze o legătură între brand și consumatorii săi.

Pornind de la utilitatea principală a pergolelor, tagline-ul oferă o descriere memorabilă, ce comunică succint și clar mesajul brandului. Indiferent de sezon, există o singură soluție pentru un confort sporit și protecția spațiilor exterioare. 

Materiale

Personalizate

Materialele personalizate create păstrează linia grafică a identității de brand. Am oferit un pachet complet pentru a ne asigura că toate nevoile vizuale sunt acoperite și redau întru totul conceptul brandului.

Pergola Lux

Signalistică

Signalistica de brand păstrează o linie minimalistă, folosind paleta de culori a identității. Prin contraste clare și puternice informația poate fi redată într-un mod plăcut dar și eficient în același timp.

Pergola Lux

Social Media

Abordarea pe social media, a fost focusată pe o comunicare care să reflecte seriozitatea companiei, eliminând astfel limbajul ludic, accesibil oricărui tip de public. 

Mesajele reflectă experiența senzorială inedită pe care o oferă pergolele. Aspectul luxuriant reușește să ofere o notă elegantă, oricărui spațiu exterior. 

Pergola Lux

Web

Procesul de design a început cu o analiză a obiectivelor pentru a crea o experiență digitală unică. Designerii noștri au creat un aspect modern, care se aliniază cu brandul clientului și care atrage atenția publicului țintă.

Aducerea la viață a designului web a fost realizată de echipa noastră folosind cele mai recente practici de programare pentru a ne asigura că site-ul este rapid, sigur și responsive pe toate dispozitivele.

Call Now Button