web analytics

Top - Inspirat din dorințele tale

Lanțul comercial Top a debutat în anul 2010, când a apărut în viețile hușenilor cu un magazin ce îngloba predominant produse non-alimentare, dar și alimente.

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Perioada: 2021 – 2022

Vezi Proiectul: 

Slogan

Top

Top se află într-un proces continuu de îmbunătățire a serviciilor oferite, iar astăzi se poate mândri cu trei magazine locale de tip supermarket.

Echipa noastră de creație a avut un rol important în propulsarea brandului pe piața din Huși, revitalizându-i imaginea și ajutându-l astfel să ajungă cât mai aproape de cumpărători.

Top

Slogan

Conceptului îi lipsea un slogan explicit care să susțină principiile de bază ale brandului. Am analizat fiecare detaliu, am contopit cele mai creative idei și am ajuns la un statement ce redă perfect viziunea și modalitatea în care comunică brandul: „Inspirat de dorințele tale”.

Manual de

Identitate

În manualul de identitate am integrat toate elementele definitorii ale brandului Top, descrierea companiei, misiunea, viziunea, prezentarea logoului și a variantelor de logo, culorile și fonturile folosite, materialele de papetărie și print, semnalistica interioară și materialele online.
Call Now Button