web analytics

La Castel

Povestea restaurantului şi hotelului, la Castel a luat viață în anul 2011 şi a devenit un simbol viu al laşului, fiind amplasat pe una dintre cele şapte coline. Este o locație cu design rafinat, ce se îmbină armonios cu facilifāțile de 4 stele, pentru a oferi o experienfā unica pe plaiurile ieşene

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Perioada: 

Vezi Proiectul

Delivery

La Castel

Restaurantul și hotelul „La Castel” a fost înființat în anul 2011 și a devenit un simbol al Iașului, fiind amplasat pe una dintre cele șapte coline. Este o locație cu design rafinat, ce pune la dispoziție 6 săli elegante de evenimente (private și corporate) și un centru de conferințe. Restaurantul are specific internațional, iar echipa este formată din bucătari medaliați la concursuri gastronomice naționale și internaționale.

Obiective

La Castel

Strategia

Perioada de desfășurare: aprilie 2021, două săptămâni.

Audiențe

Locații promovare online: Iași și zona metropolitană

Vârstă: 18 – 40 ani

Gen: femei & bărbați

Campanii

PPC

Happy Media s-a bazat pe realizarea și implementarea unei strategii de Paid Social Media Marketing, dar și de Google Ads. 

Mecanismul campaniei: 1 + 1 gratis. 

La orice burger comandat prin delivery, unul gratuit. 

• machete și postări, distribuite în social media

La Castel

Rezultate

Locații promovare online: Ploiești, Buzău, Brașov, București, Ilfov, Prahova

Au fost alese și alte orașe decât cel gazdă datorită potențialului economic al respectivelor localități, precum și a anvergurii largi a evenimentului.

Vârstă: 25 – 45 ani

Gen: femei & bărbați

Interese: business, design, design interior, networking, management, imobiliare, investiții, antreprenoriat, life style, music, mâncare și băuturi, culinărie.

Call Now Button