web analytics

Dorna Eco House

Datorită cerințelor din ce în ce mai exigente legate de performața termică a construcțiilor și impactul lor asupra mediului, tehnologia realizării caselor cu structură din lemn își revendică locul bine meritat pe piața mondială a construcțiilor, aflându-se în continuă dezvoltare.

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Vezi Proiectul

Design axat pe

Utilizatori

Pentru crearea site-ului Dorna Eco House s-a urmărit o abordare integrată care să reflecte filosofia brandului. Astfel, s-a acordat o atenție deosebită designului și funcționalității site-ului, pentru a crea o experiență de navigare plăcută și intuitivă pentru utilizatori. 

Site -ul prezintă o descriere detaliată a serviciilor oferite, precum și a locației și facilităților oferite de Dorna Eco House.

Rapid și

Responsive

Un alt aspect important a fost optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, prin includerea cuvintelor cheie relevante pentru brand, pentru a asigura o vizibilitate bună în căutările online. În plus , site-ul a fost conceput pentru a fi responsiv, astfel încât să se adapteze la diverse dispozitive și dimensiuni de ecran. 

Toate aceste elemente au contribuit la crearea unei prezente online puternice pentru Dorna Eco House, care să promoveze brandul și să atragă clienți noi.
Call Now Button