web analytics

ESQ Village

ESQ Village promovează confortul și performanța de peste 10 ani de când face parte din piața de construcții ieșeană. Experiența și seriozitatea se reflectă atât în calitatea lucrărilor, cât și în sentimentul de satisfacție provocat locatarilor.

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Dorna EcoHouse: Vezi Proiectul

Vezi Proiectul:

Fluiditate

Digitală

La Happy Media, suntem foarte mândri să prezentăm crearea de succes a site-ului web ESQ Village. Agenției noastre i s-a încredințat oportunitatea interesantă de a dezvolta o platformă online dinamică și captivantă pentru ESQ Village, un proiect imobiliar de prestigiu. Cu expertiza și pasiunea noastră pentru design web, ne-am angajat într-o călătorie pentru a prezenta esența unică a ESQ Village printr-un site web intuitiv și captivant vizual.

Focusați pe

Utilizatori

Folosind cele mai recente tehnologii web, echipa noastră talentată de designeri și dezvoltatori a creat cu meticulozitate un site web personalizat care reflectă frumos esența ESQ Village. Ne-am concentrat pe crearea unei interfețe intuitive cu utilizatorul, cu navigare perfectă, permițând vizitatorilor să exploreze proiectul fără efort. 

Prin imagini captivante, inclusiv imagini de înaltă calitate, videoclipuri și elemente interactive, am căutat să cufundăm utilizatorii în lumea exclusivă a ESQ Village, atrăgându-i să-și imagineze casa visată în cadrul comunității.

Call Now Button