web analytics

FameUp

FameUp a fost creat din dorința de a conecta brandurile cu influencerii locali, creând relații avantajoase pentru ambele părți. 

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Vezi Proiectul

Simplitate și

Minimalism

Crearea site-ului FameUp a presupus o abordare strategică pentru a atinge obiectivele dorite și anume conectarea brandurilor cu influencerii locali prin intermediul platformei.

Au fost luate în considerare preferințele și nevoile utilizatorilor, astfel încât interfața site-ului să fie intuitivă și ușor de folosit. În plus, site-ul a fost dezvoltat cu un design atractiv și modern, care să transmită o imagine de profesionalism și încredere.

Fluiditate

Digitală

Site-ul FameUp oferă o prezentare completă a serviciilor și beneficiilor oferite pentru branduri și influenceri, precum și o secțiune de înregistrare simplificată. 

Prin intermediul site-ului, brandurile pot găsi influencerii potriviți pentru campaniile lor de marketing, iar influencerii pot avea acces la oportunități de colaborare cu branduri de top.

Toate aceste caracteristici au ajutat la consolidarea reputației FameUp ca o platformă de încredere și eficientă pentru marketingul de influență.

Call Now Button