web analytics

Hanex

Încă din 1991, Hanex a produs soluții complete pentru sudură și tăiere profesională. Fiind importatori și distribuitori autorizați în domeniul industrial și al construcțiilor, oferă o gamă largă de produse, inclusiv aparate de sudură, accesorii pentru acestea, echipamente de sudură, generatoare electrice de curent și pentru sudură, UPS-uri și fierăstraie profesionale pentru tăiat metal sau lemn, toate fiind compacte, fiabile și performante.

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Vezi Proiectul

Minimalist și

Intuitiv

Pentru crearea site-ului Hanex s-a urmat o abordare axată pe funcționalitate și ușurință în utilizare. Acest lucru a fost realizat prin proiectarea unui design minimalist și intuitiv, cu o navigare clară și structurată.

Site-ul prezintă o prezentare detaliată a produselor Hanex, cu descrieri precise și fotografii de înaltă calitate, pentru a facilita procesul de alegere a produselor potrivite pentru nevoile clienților.

Optimizat

SEO și SEM

În plus, site-ul Hanex a fost dezvoltat cu o atenție deosebită acordată optimizării pentru motoarele de căutare, prin utilizarea cuvintelor cheie relevante și crearea unui conținut de calitate. Acest lucru a permis site-ului să obțină o vizibilitate bună în căutările online și să atragă un număr mai mare de vizitatori

Prin aceste elemente, site-ul Hanex a reușit să devină o prezență online puternică pentru brandul Hanex, cu un impact pozitiv asupra vânzărilor și a imaginii companiei.

Call Now Button