web analytics

Hotel Mandachi

La Mandachi Hotel & Spa oferă o atmosferă primitoare și caldă, combinând designul minimalist cu influențe tradiționale, decoruri atent concepute și camere spațioase pentru a crea o experiență memorabilă pentru oaspeți. Fiecare detaliu al hotelului este atent gândit pentru a oferi un mediu confortabil și relaxant, astfel încât oaspeții să se poată bucura de o ședere plăcută și deosebită.

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Vezi Proiectul

Design focusat pe

Rafinament

Crearea site-ului web pentru La Mandachi Hotel & Spa a fost un proces meticulos, cu accent pe detaliu și atenție la client. Au fost efectuate cercetări ample pentru a înțelege nevoile și preferințele clienților și pentru a obține o imagine de ansamblu asupra hotelului. 

Aceste informații au fost folosite pentru a dezvoltă un design modern și atractiv pentru site, care să transmită imaginea de lux și rafinament asociată cu brandul La Mandachi.

Eleganță la cel mai înalt

Nivel

Site-ul web oferă o prezentare completă a serviciilor și facilităților oferite de hotel, precum și informații despre camere și tarife. A fost dezvoltat un sistem simplu de rezervare online, care facilitează procesul de rezervare pentru oaspeți. În plus, site-ul include o secțiune dedicată experiențelor și activităților disponibile în zonă, oferind oportunități de explorare a orașului Bucovinei și a împrejurimilor sale.

Toate aceste elemente au contribuit la consolidarea reputației La Mandachi Hotel & Spa ca fiind unul dintre cele mai rafinate și elegante hoteluri din România.

Call Now Button