web analytics

Iassium

Indiferent dacă ești un student nou în oraș, sau dacă ai fost deja în Iași pentru o perioadă de timp și dorești să te muți, Iassium pune la dispoziție o gamă mare de aparthoteluri.

Aparthotelurile sunt situate în punctele de interes ale orașului, ceea ce înseamnă că poți ajunge la cele mai atractive locuri din oraș unde poți petrece timp de calitate și în același timp, te poți relaxa.

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Vezi Proiectul

Accesibil și

Rapid

Iassium.ro este un site dedicat oferirii unor soluții complete pentru închirierea de apartamente de calitate în Iași. Prin intermediul platformei, clienții pot căuta și rezerva rapid apartamente confortabile și moderne, localizate în cele mai bune zone ale orașului.

Site-ul oferă o gamă largă de opțiuni de închiriere, de la apartamente mici și cochete la cele mai luxoase și spațioase, astfel încât clienții să poată găsi exact ceea ce își doresc.

Design

Intuitiv

Designul intuitiv și simplu al site-ului face căutarea și rezervarea unui apartament să fie rapid și ușor, iar informațiile detaliate despre fiecare proprietate oferă clienților toate detaliile necesare pentru a lua cea mai bună alegere.

De asemenea, serviciile personalizate de închiriere și întreținere oferite de echipa Iassium.ro asigură că toate nevoile clienților sunt îndeplinite și că experiența de închiriere este una plăcută și lipsită de griji.

Call Now Button