web analytics

Pergola Lux - Four seasons. One Solution

Conceptul Pergola Lux a luat naștere pornind de la dorința de a redefini eleganța din designul exterior al restaurantelor și locuințelor din România. De la dorință la scop principal nu a mai fost decât un pas. 

Categorie: HORECA

Categorie: HORECA

Servicii: ReBranding, Marketing, Events, Print, Social Media

Perioada: 2021 – 2022

Fluență

Digitală

Pergola este specializată în fabricarea de pergole retractabile, închideri terasă cu diverse sisteme, accesorii terasă și balustrade din sticlă. Aceasta a acumulat o experiență semnificativă în România, având peste 10 ani de experiență în producția de pergole de lux și accesorii corespunzătoare

Procesul de creare a site-ului pentru Pergola Lux a fost atent planificat și implementat cu grijă. În prima fază, s-au realizat cercetări ample pentru a identifica nevoile și preferințele clienților în materie de produse pentru spațiile exterioare. 

Aceste informații au fost folosite pentru a crea un design modern și atractiv, care să transmită mesajul de lux și calitate a produselor Pergola Lux.

Minimalism și

Simplitate

Site-ul web a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat și accesibil pentru clienți. Au fost adăugate informații relevante despre produse și servicii, precum și opțiuni de contact și un formular de cerere de ofertă. 

Astfel, Pergola Lux a devenit o alegere populară pentru clienții care doresc să își îmbunătățească spațiile exterioare cu produse de calitate superioară și a consolidat poziția companiei pe piața din România.

Call Now Button